1.Veri Sorumlusu

İlhanlar Harita Mühendisliği Yapı İnşaat Mimarlık Makine Sanayi İç ve Dış Ticaret Ltd Şti
Şirket Merkezi: Mimar Sinan mah. Ata Sk. No:13 A
Eyüpsultan / İSTANBUL, 34075

2. Web Sitemizde İşlenen Kişisel Verileriniz

  • İsim
  • Soyisim
  • E-posta adresi

3. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

İlhanlar Harita Mühendisliği Yapı İnşaat Mimarlık Makine Sanayi İç ve Dış Ticaret Ltd Şti’ne ait olan “www.ilhanlarmuhendislik.com“ adresindeki web sitemizde yer alan formlara bilgi girişi yapılmak suretiyle paylaşılabilecek iletişim verileri, bilgi girişi yapmış olduğunuz formlar aracılığıyla beklediğiniz faydanın (fiyat teklifi alınması, şikayet, bilgi talebi) gerçekleştirilebilmesi, hizmet tedariği gereği öğrenilmesi gereken bilgi, şikayet bildiriminin iletilebilmesi ve her koşulda tarafınıza geri dönüş yapılabilmesi ve bu konularle ilgili tarafınızla iletişim kurulabilmesi amaçlarıyla sınırlı olarak işlenmektedir.

4. Kişisel Verilerinizin Aktarılması İle İlgili Hususlar

Bu metnin 2. maddesinde sayılan kişisel verileriniz 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5/2 a, c, ç bentleri ile 8/2 maddesinde belirtilen “kanunlarda öngörülmesi, sözleşmenin kurulması veya ifası, hukuki yükümlülüğün yerine getirilebilmesi” kapsamında aktarılmasını gerektiren sebeplerle sınırlı olmak üzere kanundaki istisna hükümleri uyarınca, diğer mevzuat hükümleri izin verdiği ve gerektirdiği ölçüde ilgili kurum veya kuruluşlar ile ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu gibi kamu tüzel kişileri ile talep edilmesi halinde tüm adli birimler ile paylaşılabilmektedir.